ABDULKADİR YILMAZ - Müdür

ÖZGEÇMİŞİ:

1968 yılında Antakya ‘da doğdu.

İlkokulu Saraycık Köyü İlkokulu’nda;

Ortaokulu Antakya Atatürk Ortaokulu’nda;

Liseyi Antakya Lisesi’nde tamamladı.

1987-88 öğretim yılında Selçuk Üniversitesi Niğde Eğitim Yüksekokulu’nu kazandı ve bu Yüksekokulun Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden 1990 yılında mezun odu.

3 Aralık 1990 yılında Ağrı Taşlıçay’da Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.

1993/1995 yılları arasında Adıyaman ilinin değişik yerlerinde görev yaptı.

Bu arada İzmir Foça’da askerliğini yaptı.1995 yılı sonunda Hatay’a tayini çıktı. Bu tarihten itibaren Hatay’ın değişik yerlerinde sınıf öğretmeni olarak görev yaptı.

2001 yılında Nami Veysoğlu İlköğretim Okulu’nda Özel Eğitim Sınıfı Zihin Engelliler Sınıf Öğretmenliğinde görevlendirme ile çalışmaya başladı

2002 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Bölümünde Lisans tamamlama yaptı.

2005 yılında Zihin Engelliler Sınıf Öğretmenliği alanına geçiş yaptı.

2006 yılında kariyer basmakları sınavını kazanarak Uzman Öğretmen olmuştur

2007 yılında Ballıöz İlköğretim Okulu’na müdür yardımcısı olarak atandı.

2007 yılı Ağustos ayında Hatay Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde Kurucu Müdür olarak göreve başladı.

Bu arada Hatay Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’ni Kurucu Müdür olarak açtı.

2007/2018 Tarihleri arasında Hatay Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde müdürlük yaptı.

17.08.2018 Tarihinde Hürriyet İşitme Engelliler İlkokulu/Ortaokulu’na müdür olarak atandı.

Halen Hürriyet İşitme Engelliler İlkokulu/Ortaokulu’nda müdürlük görevine devam etmektedir.

‘‘Gel de Gülme’’ adlı bir fıkra kitabı bulunmaktadır.

Evli ve 1 Kız; 3 Erkek dört çocuk babasıdır.